you are here:

Private Messages

You are not logged in.

Hot Topics

More Topics »

Login formWelcome, Guest
Username Password: Remember me

Adidas Y-3 Nederland
(1 viewing) (1) Guest
Share your modifications both the ones that worked and ones not worth doing.
  • Page:
  • 1

TOPIC: Adidas Y-3 Nederland

Adidas Y-3 Nederland 1 month ago #17592

  • Footer96
  • OFFLINE
  • Senior Boarder
  • Posts: 28
Adidas Y-3 Nederland


We zien meer modellen en kleurenmashups uit de Adidas Y-3 Dames. Met behulp van het Harigane-model brengt het merk Three Stripes nu de ‘Black Champagne’ -editie uit. Met een zwart Primeknit-bovenwerk terwijl Champagne op het tegenweefsel landt. Daarnaast hebben we een visgraatmotief op de buitenzool met Off-White (Champagne). Hierna hebben we een zwarte pijpstreep rond de hiel. De afwerking van de look is de Y-3-branding die overal te zien is.

Als je beter kijkt, heeft deze Adidas Y-3 Heren een wit gebreid bovenwerk terwijl zwart neopreen is aangebracht op de sokvoering. Hierna hebben we gebroken witte accenten op de suède overlay. Andere details zijn onder meer een Black Boost-middenzool terwijl dezelfde tint op de rubberen buitenzool terechtkomt om de look af te maken.

De Adidas Y-3 Goedkoop is een ander model van Y-3 dat een futuristische look en feel heeft. Hoewel de look uniek is, is deze adidas Y-3 gemaakt met verschillende materialen, terwijl het bovenwerk is gemaakt van stretch mesh en leer. Hierna hebben we een speciaal vetersysteem ontwikkeld dat helpt bij de stabiliteit, terwijl een Boost-middenzool de look compleet maakt.

Het nieuwste model illustreert de futuristische look van het label en is tegelijkertijd een eerbetoon aan klassieke Japanse artefacten. 'Kusari' is afkomstig van het Japanse postpantser dat door samoerais wordt gebruikt en inspireert de constructie met het gebruik van mesh door het hele bovenwerk, evenals ingewikkeld touwwerk langs de eyestay. Adidas Y-3 Nederland integreert new age-technologie met de vintage-esthetiek door een full-boost middenzool te implementeren. Inscriptie op de tong geeft dit model een kenmerkende touch.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.14 seconds