you are here:

Private Messages

You are not logged in.

Hot Topics

More Topics »

Login formWelcome, Guest
Username Password: Remember me

Adidas Yeezy Boost 700 goedkoop online
(1 viewing) (1) Guest
Share your modifications both the ones that worked and ones not worth doing.
  • Page:
  • 1

TOPIC: Adidas Yeezy Boost 700 goedkoop online

Adidas Yeezy Boost 700 goedkoop online 2 weeks ago #17400

Adidas Yeezy Boost 700 goedkoop online


Fans van de Adidas Yeezy Boost 700 dames zullen blij zijn te weten dat het model deelneemt aan de seizoen 7-line-up van Kanye West, die naar verwachting in het najaar van 2018 wordt gelanceerd. de tussenzool. Wat het bovenwerk betreft, ze bestaan ​​uit zwart en donkergrijs terwijl ze zijn geconstrueerd met suede, mesh en leer. Het uiterlijk wordt voltooid door Gum op de buitenzool.

We hebben je onlangs nieuws gegeven dat binnenkort de originele colorway van de Adidas Yeezy Boost 700 heren wereldwijd zou verschijnen. Daarnaast hebben we nu een voorbeeld van een niet-vrijgegeven ‘Black’ -paar. Zoals je kunt zien, heeft deze adidas Yeezy Wave Runner 700 zwart boven het bovenwerk, terwijl hij is gemaakt van een mix van leer, mesh en suede. Hierna volgt de standaard dikke tussenzool in Off-White terwijl hints van Oranje worden gebruikt. De look is zwart op de buitenzool.

De laatste tijd is Kanye West gespot in een paar verschillende kleuren van de Adidas Yeezy Boost 700 goedkoop online. De laatste waarin hij werd gespot komt in een ‘Triple Black’ thema. Het lijkt erop dat dit paar erg lijkt op het paar dat Kanye West in november zag dragen, in feite is het mogelijk precies hetzelfde paar. Zoals je kunt zien, is deze Adidas Yeezy Boost 700 Prijs gekleed in overwegend zwart, terwijl het lijkt alsof accenten van grijs of antraciet worden gebruikt.

In 2019 zullen er een paar nieuwe Adidas Yeezy Boost 700 Sale plaatsvinden. Tot nu toe hebben we de ‘Inertia’ en ‘Salt’ editie gezien en nu kunt u het ‘Analog’ kleurenschema toevoegen. Wat betreft de ‘Analog’-editie, deze Yeezy Boost 700 heeft tinten grijs en gebroken wit over de bovenkant terwijl een mix van suède en gaasconstructie is gebruikt. Daarnaast hebben we Off-White over de tussenzool en Gray op de rubberen buitenzool om de look af te maken.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.17 seconds